endodesign@outlook.com 070 / 068 25 08

Recensioner

Marina

Seno och hans killar har --- målat om huset, reparerat "omöjliga" fönsterkarmar och dörrar. --- rivit uthus och gamla staket. --- klippt häckar, buskar och träd. --- städat upp och forslat bort allt intill minsta flisa. --- byggt nya fina staket och kaninstängsel. --- justerat, reparerat och hittat på smarta lösningar. --- tak, taktegel, takfot, hängrännor har renoverats, justerats och kontrollerats. Recycling på högsta nivå. --- renoverat, röjt och målat om i garaget. --- nya sittbänkar, skåp och hyllor byggdes helt och hållet av material som redan fanns där. --- den gamla farliga vipporten monterades ned och gjordes om till nya perfekta garagedörrar. Guldstjärna till dom. Seno har en mycket stor kunskap om allt underhållsarbete som kan tänkas behövas både på hus och tomt. Han är både idéspruta, ledare och genomförare i en och samma person. Jag känner trygghet i att anlita Seno och kan varmt rekommendera andra att göra detsamma.

Roland Dahlberg

Jag anlitade Seno för att få min lägenhet renoverad. Det gällde ett nytt kök, målning av tak och väggar samt nya golv i hela lägenheten. Lägenheten hade 1944 års standard.Seno föreslog rivning av två väggar i det lilla köket och på det viset kunde flera skåp sättas in samt en stor kyl och frys. Han kaklade om köket, drog om elledningar och satte nya armaturer till min fulla belåtenhet. I det stora rummet fick han riva bort fem lager tapeter och sedan helspacklade han väggarna och målade. I det nybyggda badrummet satte han på min begäran in duschdörrar som kan vikas in och på det viset ge större utrymme i badrummet. Det bästa med Seno är att han är mycket mycket noggrann med det han gör. Han håller tidplanen till punkt och pricka och någon väntan på rörmokare och elektriker förekom inte. Han är dessutom lätt att konversera med och han fixade allt som hade med rotavdrag att göra. Offerten jag fick av honom stämde och min kostnad för denna renovering blev helt överkomlig. Jag kan varmt rekommendera Seno.

Annette
2011-03-09

Jag kan verkligen rekommendera Seno, han har gjort ett antal arbeten i min lägenhet. Han är noggrann och professionell, har bra priser och håller vad han lovar vad gäller tider. Jag är mycket nöjd med Seno och hans medhjälpare.

L Ö-A
2011-04-09

Seno lagade vår sönderfallna trädgårdsmur på ett mycket fint sätt. Genom att ta tillvara stenarna från den sönderfallna fick muren sin ursprungliga look från 50-talet. Trevligt bemötande, ordentligt, tjänstvilligt. Rekommenderar varmt.

Nöjd kund på Gärdet
2011-06-10

Högt kunnande och god service i allt från planering och designtips till slutförande. Jag kan starkt rekommendera Seno och hans team till alla renoveringsbehov, då han har hjälpt mig med både kök och badrum samt med vattenskador.

Jonathan Sparring
2011-07-30

Gjuta stödmur och trappa Allt fungerade mycket bra med Seno Handmade. Seno såg till att arbetet fortskred enligt den ursprungliga offerten (mycket detaljerad). Tidplan och budget för projektet var enligt offerten och det dök inte upp några obehagliga överraskningar på vägen. Utöver detta är Seno och hans grabbar väldigt trevliga och tillmötesgående. Det märks att de är måna om sitt anseende och verkligen vill göra ett bra jobb. Supernöjd

Garage/carport 40m3
2011-09-30

Bra genomfört arbete helt enligt offert. Håller alla tidsramar som är uppgjorda. Lämnar råd och tips till det man gör själv.

M
2011-10-20

Bra att ha att göra med. Kom i tid och jobbet blev utfört snabbt. Målning av fasad. Kan ej bedöma kvaliteten på underarbete då jag inte såg hur de utförde jobbet. Resultatet ser helt fint ut. Lite små slarvfel då de inte kan ha tejpat ordentligt runt fönsterkarmar exempelvis. Men för priset jag betalade var jag nöjd.

Susanna
2012-01-21

Montera 2 dörrar och hela garderoben. Bra utfört. Bra uppstart med offert och avtal. Färdig enligt överenskommelse. Jag rekommenderar Seno.

Kattis
2012-02-16

Byte av diskbänksblandare och tvättställ. Mycket professionell, seriös och trevlig. Hela jobbet var gjort på en halv dag trots krångliga gamla rör.

GR
2013-03-07

Ombyggnation vindsvåning. Bra känsla för kvalitet, tog inte gärna genvägar utan ville göra allt rätt (så 5/5 på den punkten). Det som drar ner betyget är att han lovade lite för mycket. Bygget drog kraftigt ut på tiden vilket de var relativt oförstående kring. Emellanåt svårt att diskutera och en del konflikter uppstod. Föreslår att ett tydligt kontrakt skrivs med vites-klausul, det hade underlättat.

Mvh Magne

Hej Seno och Mac med medarbetare. Stort tack för väl utfört arbete. Här kommer mitt omdöme. Jag hyrde in Seno Handmade för att utföra ett renoveringsarbete i en bostadsrätt. Arbetet utfördes med expertkunskaper och arbetsglädje, och Seno lade ned extra energi på att hitta exakt rätt detaljer, och gjorde mer än vad som behövdes till humant pris. Han nöjde sig inte förrän allt var perfekt. Jag är mycket tacksam för detta! Jag rekommenderar nu mina familjemedlemmar att hyra in Seno. Jag står gärna som referens, Seno har mina kontaktuppgifter.